ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 11:28

Συνάντηση ΠΣΥΑΣ-ΜΕΡΑ25

Την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη εκπρόσωποι του Δ.Σ. του ΠΣΥΑΣ συνάντησαν την βουλευτή και Η'αντιπρόεδρο της ΒτΕ κα Σοφία Σακοράφα και μέλη του τομέα Αθλητισμού του ΜΕΡΑ25.

Έγινε ουσιαστική συζήτηση για τα σοβαρότερα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στις Αθλητικές ομοσπονδίες και Ενώσεις με ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα μισθοδοσίας μας, στην πρόταση μας που κατατέθηκε στην διαβούλευση του υπό ψήφιση αθλητικού νομοσχεδίου και αφορά στην απευθείας καταβολή των χρημάτων μας από την ΓΓΑ στην ΕΑΠ.

Εμφατικά συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα των συναδέλφων μας της ΕΟΦΣΑ και της απαράδεκτης τακτικής του Δ.Σ. της ομοσπονδίας με κορυφαίο την μη συμμόρφωση της με τις αποφάσεις του ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας και την ανοχή των αντίστοιχων αθλητικών ηγεσιών σε τέτοιου είδους φαινόμενα, αφού μέχρι στιγμής αδυνατούν να επιβάλουν "λύσεις" επιζητώντας την άμεση επιστροφή των εργαζομένων στην δουλειά τους.

Ευελπιστούμε στην υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων μας και την καλή περαιτέρω συνεργασία μας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πρόσφατα