ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 08:35

49η Επέτειος του Πολυτεχνείου

 

Αθήνα, 16/11/2022

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ 

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, τιμά και  χαιρετίζει και φέτος την 49η επέτειο της εξέγερσης του  Πολυτεχνείου της 17ης Νοέμβρη 1973. 

Ο Αγώνας για την Δημοκρατία και τα διδάγματα εκείνης της εξέγερσης, δεν  θα πρέπει να σταματήσουν ποτέ. Στους Κοινωνικούς αγώνες οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι συμμετέχοντας σε αυτούς, ενάντια στην ακρίβεια, τη φτωχοποίηση και τα καλάθια της ντροπής, αλλά και στη διεκδίκηση αυξήσεων των μισθών και τη δημιουργία ενός πραγματικού Κοινωνικού Κράτους, όπως αρμόζει σε κάθε πολίτη.

Όλοι οι συνάδελφοι του Π.Σ.Υ.Α.Σ. θα πρέπει ενωμένοι να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε επιτέλους τη θέση μας αλλά και τα δικαιώματά μας, στον ευρύτερο εργασιακό χώρο και κυρίως σε αυτόν του Αθλητισμού. 

Το Σωματείο μας καλεί τους εργαζόμενους – μέλη τους να συμμετέχουν και  φέτος στις εκδηλώσεις μνήμης του Πολυτεχνείου για να μην ξεχαστεί  ποτέ ο αγώνας και η προσπάθεια για ένα Καλύτερο Αύριο που θα  εξασφαλιστεί μόνον μέσα από την ιστορική μνήμη και την συνεχή προσπάθεια  για βελτίωση της θέσης του Έλληνα εργαζόμενου, μαθητή, φοιτητή και  συνταξιούχου. 

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Π.Σ.Υ.Α.Σ., θα καταθέσει λουλούδια στην μνήμη  των μαχητών κατά της Δικτατορίας, στο χώρο του Πολυτεχνείου την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 (10.00 π.μ.). 

 

Για τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν:

Συνάντηση Πατησίων & Σολωμού, ώρα 09:45 π.μ.  

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Υ.Α.Σ. 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πρόσφατα

ΠΣΥΑΣ

* ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

O επίσημος δικτυακός τόπος. Πληροφορίες για το συνδικαλιστικό σωματείο ΠΣΥΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Διεύθυνση: Γ΄ Σεπτεμβρίου 48Β 

Τηλέφωνο:

email: info@psias.gr

©2023 psias.gr. All Rights Reserved. Supported by NextLine