ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 160

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 00:00

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΣΥΑΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Την Τετάρτη 22/ 07/ 2014, μετά από αίτημα του Π.Σ.Υ.Α.Σ., μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Σ.Υ.Α.Σ. συναντήθηκαν με Συνάντηση πραγματοποίησαν η Επιτροπή Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου Αθλητισμού και το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, που συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων στις Αθλητικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις Σωματείων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ οι Βουλευτές Γιώργος Πάντζας και Ελένη Αυλωνίτου, ο συντονιστής του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιος Συναδινός και τα στελέχη του Αθλητικού Τμήματος, Ιωάννης Δρίβας και Γιώργος Γάσιας.

Ο Π.Σ.Υ.Α.Σ., εξέθεσε αναλυτικά τα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ομοσπονδιών και αναφέρθηκε διεξοδικά στις απολύσεις των συναδέλφων σε διάφορες Ομοσπονδίες, στην επιβολή των ελαστικών μορφών εργασίας, όπως την εκ περιτροπής εργασία και κυρίως στις τεράστιες καθυστερήσεις καταβολής των δεδουλευμένων. Επίσης, ανέλυσε το καθεστώς “ομηρίας” στο οποίο έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι, μεταξύ των Διοικήσεων των Ομοσπονδιών και της Πολιτείας.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προβλήματα των εργαζομένων και  δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τις πρωτοβουλίες που εδώ και 2 χρόνια έχουν ξεκινήσει, τόσο σε κοινοβουλευτικό όσο και σε εξωκοινοβουλευτικό επίπεδο, αναφορικά με τα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα των εργαζομένων στον Αθλητισμό. Τόνισαν μάλιστα, ότι απαιτείται η δημιουργία ενός κοινού μετώπου ενάντια στην εφαρμοζόμενη πολιτική που θα συμπεριλαμβάνει τους εργαζομένους, τους προπονητές και τους αθλητές του χώρου προκειμένου να ανακοπεί ο μνημονιακός κατήφορος του μαζικού και ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Π.Σ.Υ.Α.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πρόσφατα

ΠΣΥΑΣ

* ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

O επίσημος δικτυακός τόπος. Πληροφορίες για το συνδικαλιστικό σωματείο ΠΣΥΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Διεύθυνση: Γ΄ Σεπτεμβρίου 48Β 

Τηλέφωνο:

email: info@psias.gr

©2023 psias.gr. All Rights Reserved. Supported by NextLine